Computer og netværk

Til private og mindre erhverv

Dantronik står for driftsikre og effektive løsninger til den moderne virksomhed og familie, der skal have høj hastighed og trådløse forbindelser.

Vi udfører alle former for arbejde med kommunikations-, data- og teleanlæg. Vi trækker kabler, lægger rør, opsætter stik og installerer og vedligeholder systemer.

Vi har specialiseret os i integrerede løsninger, der gør virksomheders håndtering af data og kommunikation mere effektiv, fordi forskellige systemer lærer at tale sammen.

I boligforeninger og hos private husejere tilbyder vi opsætning af hurtige internetforbindelser, dørtelefonanlæg og netværk til intern kommunikation.

Vi kan opstarte nye maskiner og installere de programmer, som man ønsker. Eventuelt også flytte data fra den gamle PC over på den nye. Vi forhandler flere slags mærker såvel notebook som PC, servere og tablets.

Vi samarbejder med det lokale egnsnet, som vi hjælper med at vedligeholde, servicere og udbygge dækningsområdet. Desuden servicerer vi eksisterende kunder og tilslutter nye. 

Ring til Henrik og få et uforpligtende tilbud – Tlf.: 23 88 88 93

Hjem

Hjem

Ring op

Ring op

Send email

Send email

Kontakt os

Kontakt os